Fulfilment: Cut off Time

Een fulfilment center met een krachtige cut-off tijd? In de loop van de tijd zijn wij tot steeds later in de avond orders gaan verwerken voor onze klanten. Waar onze cutoff time in 2012 nog op 20:00 uur lag, kun je nu tot 22:00 uur je orders laten verwerken. Nu 24-uurs levering voor Nederland, België en Duitsland heel normaal is geworden, ontwikkelen wij ons ook op dit gebied door. Je klanten kunnen nu tot 22:00 uur bestellen waarna we de pakketten dezelfde avond nog aan de vervoerder afgeven voor levering op de volgende werkdag!

Vervoerders

Welke vervoerders gebruiken wij voor onze fulfilment processen? HC Group heeft goede ervaringen met samenwerking met een aantal geselecteerde vervoerders, waaronder PostNL, DPD, Transmission, Dachser en enkele nationale posterijen. Afhankelijk van de wensen van onze klant selecteren wij de beste routes met de hoogste kwaliteit voor de klant.

HC Group

Fulfilment software

Je webshopbestellingen zijn bij ons in goede handen. Als fulfilment partner dragen wij bij aan je online succes en denken we met je mee. Onze maatwerkoplossingen maken echt het verschil. 

De eerste stap in onze samenwerking is het koppelen van de nodige systemen. HC Group is altijd bezig met het verder ontwikkelen van onze IT voor een nóg betere service en kleinere foutmarges. 

Software is niet meer weg te denken binnen fulfilment. Wij werken met zelfontwikkelde fulfilment software, genaamd E-Warehouse, die we aan je webwinkel of een marketplace als Bol.nl of Ebay.com koppelen en waardoor de orders van je klanten direct bij ons binnenkomen. Ook kun je hiermee in real-time de gegevens inzien van je actuele voorraad, lopende bestellingen, verwachte aankomst van goederen en nog veel meer.

Via een persoonlijke login voor ons E-Warehouse-systeem krijg je als klant van HC Group 24/7 inzicht in je voorraad.

Goederenontvangst en -opslag

Na het koppelen van de systemen kan het fulfilment door HC Group beginnen. Wij ontvangen de goederen en slaan deze op de juiste locatie in ons warehouse op. Een volledige order doorsturen, of slechts een gedeelte? Dit kan direct worden geregeld om eventuele opslagkosten te voorkomen. In ons warehouse bieden wij verschillende opslagmogelijkheden, bijvoorbeeld palletplaatsen of magazijnbakken, afhankelijk van het product en volume in kwestie.

Door onze ligging in de “blue banana-zone” ligt ons fulfilment warehouse op de perfecte locatie voor je voorraad. We hebben directe injectie tot de Duitse markt en de rest van Europa, met bekende verzendpartijen als DHL en DPD.

Waarom kiezen voor HC Group?
Pérfecte geografische ligging Realtime voorraadbeheer Correcte én efficiente retourverwerking Maatwerkoplossingen

Verzamelen, inpakken én versturen

Nadat de goederen op de juiste locaties zijn opgeborgen gaan onze logistiek medewerkers voor je aan de slag. Door de koppeling tussen je webshop en onze software komen de orders direct bij ons fulfilment warehouse binnen voor snelle en adequate levering van de bestellingen van je klanten.

Retourenverwerking onderdeel van fulfilment

Retouren zijn een onvermijdelijk aspect van elke webshop. Bij HC Group begrijpen we dat correcte verwerking van retouren een positieve bijdrage kan leveren aan de webshoporganisatie en mogelijkheden oplevert voor hechte klantbinding. Elke klant of consument wil dat retouren snel en efficiënt worden afgehandeld. Dit maak je waar door de retourverwerking voor je webwinkel ook aan HC Group over te laten.

HC Group
Gerelateerde vacatures

Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen van webbestellingen. Voor onze klanten zijn we voortdurend in de weer om onze belofte waar te maken: e-commerce made simple! En dat doen we voor een steeds verder groeiend aantal webshops. Groei jij met ons mee?

Aan het laden...