Verzamelen

Zodra een bestelling is gedaan op je webshop(s) gaat hiervan een melding naar onze orderpickers en logistieke medewerkers. Zij starten direct met het verzamelen van de goederen voor de bestelling. HC Group verwerkt zowel kleine artikelen in magazijnbakken als grotere orders op pallets, die onze reachtruckchauffeurs klaarzetten om ze te versturen. Verkoop je verschillende soorten en maten producten die verwerkt moeten worden tot één order? Ook dit maatwerk kun je veilig aan ons overlaten.

HC Group

Inpakken

De volgende stap in het orderverwerkingsproces is het inpakken van de verzamelde artikelen. We controleren of de juiste artikelen zijn verzameld en of er geen sprake is van schade die gemeld moet worden. Daarna pakken we de artikelen op de gewenste wijze in. Wij zorgen voor de perfecte uitstraling van je pakket, met de juiste maat en kleur doos, pakbon in je eigen huisstijl, flyers en bijpassend opvulmateriaal. In ons assortiment hebben we standaard ruim 40 verschillende soorten verpakkingsmateriaal waaruit onze orderpickers de beste optie voor je product kiezen.

Verzending

Na het verzamelen, controleren en inpakken is het verzenden van de artikelen een belangrijk onderdeel van e-fulfilment. Door onze perfecte geografische ligging in de ‘blue banana-zone’ hebben wij directe toegang tot het grote Duitse netwerk van DPD, DHL én Dascher. Zo bieden wij de mogelijkheid om orders niet alleen naar klanten in Nederland en België, maar naar heel Europa te verzenden. Wil je uitgroeien tot een krachtige Europese webwinkel die ook buiten de Nederlandse grenzen verzendt? Laten we dan kennismaken!

Waarom kiezen voor HC Group?
Pérfecte geografische ligging Realtime voorraadbeheer Correcte én efficiente retourverwerking Maatwerkoplossingen

HC Group verwerkt je orders efficiënt

Je orders op de meest efficiënte wijze bij je klanten? Neem dan direct contact met ons op. Het team van HC Group staat 7 dagen per week voor je klaar als logistieke ruggengraat voor je webwinkel. Een partner waarop je kunt bouwen. Zo helpen wij zowel kleine webshopeigenaren die maandelijks 50 tot 100+ orders verwerken, als grotere spelers die al jaren in het vak zitten en stabiel meer dan 1000 orders per maand doorsturen. 

Het doorzetten van de orders gaat volledig automatisch door de ingestelde koppeling tussen je webshop en onze software. Zo ontzorgen wij je volledig. Zodra er een bestelling wordt geplaatst op je webshop, krijgen wij daarvan direct een melding en gaan we voor je aan de slag. Benieuwd wat HC Group voor je kan betekenen? Neem dan hier contact op.

 

 

HC Group
Gerelateerde vacatures

Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen van webbestellingen. Voor onze klanten zijn we voortdurend in de weer om onze belofte waar te maken: e-commerce made simple! En dat doen we voor een steeds verder groeiend aantal webshops. Groei jij met ons mee?

Aan het laden...