Werken als IT'er

IT vacatures kom je in allerlei vormen en maten tegen. De IT-branche is namelijk ontzettend groot en veelzijdig. Dus, wat betekent het om te werken als IT'er? IT is een afkorting voor informatietechnologie. Soms kom je ook het begrip ICT'er tegen. ICT staat voor informatie- en communicatietechnologie. IT'ers werken met hardware, software of met IT-diensten. ICT'ers werken daarnaast ook met communicatietechnologieën, zoals telefonie. In de praktijk worden deze twee termen vaak door elkaar gebruikt. 

IT vacatures

Als IT'er kun je dus met hardware werken. We hebben het hier over fysieke apparatuur, zoals computers, chips en printers. Je kunt ook met software werken. Je werkt dan met computerprogramma's en systemen. Ten slotte kun je in de IT dienstverlening werken. Je bent dan gericht op het gebruik en de ondersteuning van hardware en/of software. “In IT werken” kan dus van alles betekenen. Je kunt leidinggevende zijn, maar ook programmeur of webdesigner, om maar een paar mogelijke IT-banen te noemen. Maar wat IT'ers met elkaar gemeen hebben, is dat zij werken in een alsmaar groeiend en ontwikkelend veld, waarin zij binnen hun organisatie bijdragen aan het efficiënt en effectief werken met technologie. Daarmee zijn IT'ers nu en in de toekomst onmisbaar 

IT Vacature: Software developer

Heb jij een passie voor IT en ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie? Solliciteer dan voor onze vacature software developer. Als software developer bij HC Group werk jij aan verschillende uitdagende projecten. Hierbij bieden wij jou uiteraard een uitgebreid inwerktraject, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en volop ruimte voor jouw eigen inbreng. 

Wij werken met ons eigen softwaresysteem: E-Warehouse (fulfilment software). Dit softwareplatform is speciaal gericht op de vraag van onze klanten en biedt een enorme mogelijkheid voor maatwerk. Als software developer werk jij aan het verbeteren van E-Warehouse. Daarnaast luister je actief naar de wensen van onze klanten en ontwikkel je samen met je team een gepast technisch ontwerp. Tevens breng je jouw unieke kennis over op je team, bewaak je de kwaliteit van de software en voer je codereviews uit voor je collega's. Jouw dagelijkse werkzaamheden as software developer zijn dus altijd afwisselend, waarbij je zelfstandig werkt, maar ook samen met je team in een gezellige en informele werksfeer. 

IT vacatures 2022

IT Vacatures bij HC Group

Heb jij besloten dat jij wil werken als IT'er? Dan ben je bij HC Group aan het juiste adres voor de perfecte IT-vacature voor jou. HC Group is een snel groeiende logistieke dienstverlener die gevestigd zit in Weert. Wij zetten ons actief in om professionals uit de regio een baan dicht bij huis te bieden. HC Group verzorgt het logistieke proces voor webwinkels. Zo bieden wij een opslagplaats voor de producten van webwinkels, verzorgen wij de verzendingen van deze artikelen en handelen wij retouren af. En daar houdt het niet op. HC Group neemt namelijk ook alle e-commerce activiteiten van webwinkels voor haar rekening. Hierbij kun je denken aan reclame uitingen en klantenservice. 

Als IT'er binnen HC Group werk jij actief mee aan het constant ontwikkelen en verbeteren van de software die onmisbaar is binnen de organisatie. Bij HC Group bieden wij je de mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen en de ruimte om je eigen ideeën en initiatieven te ontwikkelen. 

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden over werken in een continu ontwikkelende branche binnen onze snel groeiende organisatie? Dan horen wij graag van je. Wij nodigen jou uit om onze uitdagende en spannende IT vacatures te bekijken. Heb je nog vragen of opmerkingen? Schroom je dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...