Wat doet een Magazijn Medewerker?

Zoals de naam al suggereert, werk jij als magazijn medewerker in een magazijn. In ons warehouse vervul jij diverse taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goederen in ontvangst nemen, voorraadniveaus bewaken, orders verzamelen en verzenden en retouren afhandelen. Sommige taken vervul je met de hand en voor andere werkzaamheden gebruik je een handscanner of zelfs een reachtruck. Als magazijn medewerker heb je een aantal grote verantwoordelijkheden. Jij zorgt er namelijk voor dat de voorraad op peil blijft, het systeem juist wordt bijgewerkt en dat de orders op tijd en correct verzonden worden. Jij bent dus onmisbaar in onze dienstverlening. 

Bovendien kijk je kritisch en zorgvuldig naar de binnenkomende goederen. Jij controleert elk product op de ontvangen aantallen en mogelijke schade. Ook neem jij de veiligheidsregels nauw in acht, omdat je soms zware goederen  of goederen met gevaarlijke materialen verplaatst. Gedurende je werkdag komen er orders binnen vanuit de webshops die met HC Group werken. Deze orders maak jij klaar om verzonden te worden. Zo verifieer jij waar de order naartoe verstuurd wordt door barcodes te scannen. Wanneer retouren binnenkomen, handel jij die correct af. 

Je zult soms ook met een heftruck of reachtruck werken. Op deze manier kun je goederen verzamelen waar je niet bij kunt of goederen verplaatsen binnen het Warehouse. Goederen die binnenkomen, boek je in en plaats je met een heftruck of reachtruck in het magazijn.

Waarom werken als Magazijn Medewerker?

Zoals je kunt zien, heb jij als magazijn medewerker een divers en dynamisch takenpakket. Dit maakt werken als magazijn medewerker ontzetten afwisselend, waardoor jouw werk nooit saai is. Zo zit je op het ene moment op een heftruck en werk je op het andere moment met ons computersysteem. Als magazijn medewerker ben jij een integraal deel van onze organisatie. Jij verzorgt namelijk taken binnen het gehele logistieke proces van de webwinkels. Zo verwerk jij bijvoorbeeld orders, neem je goederen in ontvangst, werk je het systeem bij, plaats jij de pallets in de stellingen, bewaak je de voorraad en controleer je de kwaliteit van binnenkomende goederen. Hiermee vorm jij de ruggengraat van HC Group. 

Bovendien heb jij als magazijn medewerker de mogelijkheid om door te groeien binnen HC Group, bijvoorbeeld tot logistiek teamleider. Als jij kiest voor een baan als magazijn medewerker, kies je dus voor een afwisselende en enorm waardevolle functie met doorgroeimogelijkheden. 

Magazijn Medewerker Weert

Magazijn Medewerker Vacatures bij HC Group

Klinkt dat goed? Bekijk dan snel onze magazijn medewerker vacatures. Je kunt bij ons bijvoorbeeld in dienst treden als logistiek medewerker. Als logistiek medewerker, vervul je verschillende taken binnen het logistieke proces van webwinkels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzamelen van orders, werken met een heftruck of reachtruck om goederen in te delen of te verplaatsen, het behandelen van retouren en het werken met ons Warehouse Management Systeem. 

Je kunt tevens ons team versterken als orderpicker. Jij verwerkt per dag een groot aantal bestellingen, je doorloopt de bestellingen met een handscanner, controleert de kwaliteit van de goederen en meer. Als order picker is jouw werkdag dus net zo afwisselend. Met al deze diverse taken is de dag om voordat je het weet. 

Als magazijn medewerker werk jij voor HC Group. HC Group is een logistieke dienstverlener in Weert die alle logistieke en e-commerce activiteiten verricht voor webshops. Het magazijn staat natuurlijk in het middelpunt van onze dienstverlening. 

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden? Bekijk dan nu onze magazijn medewerker vacatures en solliciteer direct. Wie weet versterk jij binnenkort ons team als logistiek medewerker of order picker. Onder de vacatures kun je je motivatie en CV sturen via het formulier. Daarna plannen wij zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...