Werken als Productiemedewerker

Wat je als productiemedewerker doet, is dus sterk afhankelijk van waar je werkt. Bij HC Group werk je als productiemedewerker dus in een E-fulfilment magazijn. Jij hebt een veelzijdig takenpakket met belangrijke verantwoordelijkheden. HC Group is een logistieke dienstverlener. Eigenaren van webshops laten hun logistieke en e-commerce werkzaamheden aan ons over. Dat betekent dat wij onder andere de goederen die zij verkopen opslaan in ons Warehouse, de verzending van orders regelen, retouren afwerken en meer. 

Vacatures Productiemedewerker

Bij HC Group verricht jij als productiemedewerker verschillende taken in ons warehousing proces. Zo verpak jij bijvoorbeeld orders en maak je ze verzendklaar. Ook controleer je de goederen op kwaliteit en eventuele schade. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de andere logistieke werkzaamheden, zoals pallets plaatsen met een heftruck of reachtruck. Jij schat in hoe jij de pallets zo efficiënt mogelijk kan plaatsen, zodat je de beschikbare ruimte optimaal benut. Ook ontvang je de goederen, verwerk je orders, houd je de voorraad bij en regel je retouren. Alle aanpassingen in de voorraad houd je bij in ons Warehouse Management Systeem. 

Productiemedewerker: afwisselend en dynamisch

Als je solliciteert voor een van onze vacatures productiemedewerker, kun je er dus van op aan dat jouw werkdagen enorm afwisselend en dynamisch zullen zijn. Je zult je dan ook niet gauw vervelen in ons warehouse. Door deze afwisseling vliegen de werkdagen snel voorbij. Je doet dus niet een hele dag hetzelfde. Soms zul je wellicht een groot aantal orders verwerken, maar ook het systeem bijhouden en goederen innemen. Dat maakt jouw werk als productiemedewerker elke dag weer spannend. 

Vacatures Productiemedewerker bij HC Group

Bij HC Group werk jij als productiemedewerker in twee ploegen, namelijk de ochtendploeg en de middagploeg. Deze afwisseling zorgt voor een gezellige werksfeer. Bovendien biedt HC Group jou een uitgebreid inwerktraject en ruim de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien. Woon jij in de omgeving van Weert en klinkt alles wat je tot nu toe gelezen hebt je als muziek in de oren? Bekijk dan snel onze vacatures productiemedewerker.

Vacatures productiemedewerker Weert

Een van die vacatures is de vacature logistiek medewerker. Als logistiek medewerker verricht jij werkzaamheden in het gehele logistieke proces. In deze diverse en dynamische werkomgeving verricht je verschillende taken; van het besturen van een reachtruck tot het verpakken en verzendklaar maken van orders. Jouw werkdagen zijn altijd afwisselend en wij bieden uitgebreid ruimte voor jouw eigen inbreng. Tevens kun je kiezen voor de vacature order picker. Als order picker houd jij je bezig met alles wat te maken heeft met webshopbestellingen. Ook deze functie is ontzettend afwisselend en dynamisch. Jij verwerkt dagelijks bestellingen, doorloopt deze bestelling met een handscanner en inspecteert de kwaliteit van de goederen. Daarnaast kun je ook voor andere werkzaamheden ingezet worden. 

Welke van deze vacatures productiemedewerker je ook kiest, je kunt rekenen op afwisselend werk in een gezellig werksfeer binnen onze snelgroeiende en innovatieve organisatie. 

Solliciteer direct!

Heb jij zin gekregen om aan het werk te gaan als productiemedewerker? Solliciteer dan voor een van onze vacatures productiemedewerker. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Heb je na het lezen van de vacatures productiemedewerker vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...