Landtracering

U en uw klant ontvangen van HC Group een bevestiging van de ontvangst van het artikel, wat het startpunt is voor verdere verwerking. De bezorging is uiterst handig voor uw klant. In het geval van grotere artikelen die niet in de brievenbus passen, worden deze naar een lokaal postkantoor of servicepunt gestuurd, waar ze kunnen worden opgehaald.

Dit systeem is perfect geschikt voor producten die worden gedistribueerd binnen Europa en naar belangrijke bestemmingen wereldwijd. Zodra het artikel in het desbetreffende land aankomt, wordt uw klant per e-mail geïnformeerd dat hun bestelling klaar is voor bezorging. Dit biedt niet alleen gemoedsrust voor uw klant, maar vermindert ook het aantal telefoontjes naar uw klantenservicecentrum.

Volledig traceerbaar

Door voor deze optie te kiezen, krijgt u toegang tot nog meer functionaliteiten. Hiermee kunt u end-to-end tracking van uw zending realiseren, zelfs naar de meest belangrijke bestemmingen wereldwijd, en indien gewenst, ontvangt u leveringsbevestiging.

De aflevering van de artikelen vindt plaats nadat de klant voor ontvangst heeft getekend, of dit nu gebeurt bij een servicepunt, bij de klant thuis of op kantoor. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een optionele verzekering af te sluiten. Met al deze functies biedt dit serviceniveau de veiligste manier om uw item te verzenden.

Tracking

Met ons volgsysteem weet u altijd waar uw artikelen zich bevinden. Het is snel en gemakkelijk toegankelijk voor u en uw klant, ongeacht de bezorgopties.

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...