Onze webshop fulfilment-diensten

Wij bieden een volledig pakket aan webshop fulfilment-diensten aan. Van krachtige e-fulfilmentsoftware tot en met het afhandelen van retouren:

Webshop fulfilment

 • E-Warehouse
  De eerste stap in het logistieke proces is het koppelen van de betreffende systemen. Verkoop je producten op een zelf ontwikkelde webshop of gebruik je een marketplace als Bol.com of Ebay? Afhankelijk van je online kanalen maken wij de betreffende software koppelingen en kan de fulfilment rondom je webshop beginnen!
 • Inkomende goederen/goederenontvangst
  De goederenontvangst is stap twee. We controleren en tellen de ontvangen goederen. Daarna slaan we ze op de juiste magazijnlocatie en in ons E-Warehouse-systeem op. De magazijnlocaties kunnen uiteenlopen van bakjeslocatie en legbordlocatie tot palletlocatie.
 • Orderpicking & packing
  De orders die door de koppeling tussen je webshop en E-Warehouse volledig automatisch in ons systeem binnenkomen, worden zorgvuldig verzameld en ingepakt (orderverwerking). Op de inpaktafel controleert de inpakker de verzamelde producten nog voordat hij of zij de order afrondt. Dit proces wordt ook wel eens "order fulfilment" genoemd.

 

 

 

 • Voorraadbeheer
  Lopen de zaken goed en verkoop je veel via je webshop? Dan is een goed overzicht over je voorraad des te meer van belang. Je wilt immers niet out-of-stock raken! Ons E-Warehouse biedt continu in real-time overzicht over de voorraad, zodat je direct kunt handelen. Lies hier meer over warehousing.
 • Retouren
  Iedere webshop krijgt te maken met retouren. HC Group neemt ook deze retourzendingen op zich. Wij zorgen voor een nette en correcte afhandeling, want elke retourzending is immers een mogelijkheid voor een positieve klantenervaring.
 • Klantenservice
  Naast de afhandeling van het volledige logistieke proces kan HC Group als webshop fulfilment-partner ook je klantenservice uit handen nemen. Wij opereren dan als ‘first line customer service’ en handelen de veelvoorkomende vragen voor je af. Specifieke vragen, wensen of klachten waarbij de specifieke expertise van onze klant nodig is, schakelen wij natuurlijk correct door.

HC Group als je webshop fulfilment-partner

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd in te spelen op de wensen van onze klanten en maatwerkoplossingen aan te bieden. Wij denken graag met je mee over hoe je je online business kunt laten groeien door middel van ecommerce fulfilment door HC Group. Ervaar de kracht van uitbestede webshop fulfilment en geniet van de extra tijd die je overhoudt voor je corebusiness.

Benieuwd wat een samenwerking met HC Group als webshop fulfilment partner kan opleveren? Vul ons contactformulier in of bel ons!

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...