Je warehousing uitbesteden

HC Group denkt mee met klanten. Onze klanten ontzorgen is onze prioriteit door de maatwerkoplossingen te bieden die passen bij de klant in kwestie: van ambitieuze start-ups tot de hoge ordervolumes van gevestigde webshops. 

Met een professionele fulfilment partner die flexibel (mee)schaalt met je organisatie, hoef je je geen zorgen te maken over de valkuilen van snelle groei. Veel webshops beginnen klein, vaak vanuit huis, zonder te beseffen hoe tijds- en arbeidsintensief de logistieke afhandeling kan worden als de omzet toeneemt. HC Group waarborgt de kwaliteit van het logistieke proces, ongeacht je ordervolume.

Het warehouse van HC Group verzorgt het volledige proces. Dit begint met de goederenontvangst van de te verkopen producten. Wij controleren of de levering compleet en onbeschadigd is. We labelen de voorraadartikelen, slaan ze op in ons magazijn en boeken ze, met opslaglocatie, in ons E-Warehouse-systeem in. Het warehouse van HC Group biedt opslagmogelijkheden voor allerlei verschillende producten van groot tot klein, op pallets in stellingen of in voorraadbakken in legbordstellingen.

HC Group

Compleet inzicht in data 

Een professioneel warehouse biedt volledige transparantie naar zijn klanten via een WMS (Warehouse Management System). HC Group heeft daarvoor eigen fulfilment software ontwikkeld: E-Warehouse. Onze klanten krijgen hiermee gratis toegang tot real-time data. 

E-Warehouse, ons WMS, houdt zorgvuldig de voorraadstatus en de status van lopende zendingen bij en laat onze klanten zien of hun orders op tijd zijn verzameld, ingepakt en verzonden, zodat zij zich kunnen bezighouden met hun corebusiness: e-commerce. Dit sluit volledig aan op het motto van HC Group: E-commerce made simple!

Je artikelen in het warehouse van HC Group?

HC Group is een betrouwbare partner voor al onze klanten, zowel voor B2C als B2B. Door onze perfecte geografische ligging zijn wij ook de optimale partner voor internationale zendingen binnen Europa. Een partner waarop je kunt bouwen, die met je meedenkt aan maatwerkoplossingen die met je bedrijf meegroeien. Dat houdt een samenwerking met HC Group in.

Benieuwd wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Liever telefonisch contact? Onze specialisten staan je graag te woord.

Waarom kiezen voor HC Group?
Pérfecte geografische ligging Realtime voorraadbeheer Correcte én efficiente retourverwerking Maatwerkoplossingen
HC Group
Gerelateerde vacatures

Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen van webbestellingen. Voor onze klanten zijn we voortdurend in de weer om onze belofte waar te maken: e-commerce made simple! En dat doen we voor een steeds verder groeiend aantal webshops. Groei jij met ons mee?

Aan het laden...