Wat is (e-)fulfilment?

De ‘e’ van ‘e-fulfilment’ verwijst naar e-commerce. ‘e-fulfilment’ betekent dat wij het gehele logistieke proces vervullen voor onze klanten die online producten verkopen.

Fulfilment center

Als fulfilment center in Nederland onderscheiden wij ons door onze uitstekende service, scherpe tarieven en onze duidelijke én krachtige software. Zoals onze intern ontwikkelde, unieke E-Warehouse-software (Warehouse Management System) die onze klanten gratis gebruiken. Je leest er hier meer over. 

Samenwerken met een fulfilment center biedt veel voordelen. Zoals minder zorgen en lagere kosten. Software ontwikkelen, onderhoud van hardware, de aanschaf van magazijnuitrusting, personeelszaken? Dat soort zaken laat je met een gerust hart over aan je vertrouwde partner.

Maatwerk fulfilment center

HC Group werkt voor veel verschillende ondernemers en webshops. Natuurlijk moet het fulfilment center de juiste soort opslag aanbieden, bijvoorbeeld voor gekoelde producten. Wij vinden het belangrijk om als fulfilment center met elke klant mee te denken en maatwerkoplossingen te leveren. 

Ook voor aanvullende service kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld handgeschreven kaartjes toevoegen. Met deze extra’s realiseer je een optimale klantbeleving en merkherkenning. Heb je andere verzoeken of suggesties voor het behouden en winnen van klanten? Dan horen wij dit graag!

Fulfilment center in Weert

HC Group - je Fulfilment center

Benieuwd wat HC Group voor je onderneming kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Wij maken je online bedrijfsvoering gemakkelijk onder het motto: “E-commerce made simple”. Een solide inrichting van alle logistieke processen rondom je online orders, dat is waar wij als fulfilment center voor staan!

Wil je nadere informatie? Vragen? Of wil je direct met ons aan de slag? Vul het contactformulier in.

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...