HC Group: je e-fulfilment dienstverlener

HC Group B.V. is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in e-commerce. Wij verzorgen de volledige webshoplogistiek voor onze klanten, zowel voor B2C als voor B2B. En dat levert steeds meer klanten op! Onze klanten waarderen ons niet alleen om de vriendelijke begroeting door onze medewerkers, maar ook om de praktische voordelen van samenwerken met HC Group.
 

Door ons uniek E-Warehouse fulfilment software blijft jij in control!

Ons zelf ontwikkelde E-Warehouse Management Portaal geeft onze klanten online en in real-time inzicht in de status van hun voorraden en goederenbewegingen. Handige rapportages geven de informatie om o.a. voorraden, leverperformance, kosten en retourstromen te managen.

  • Snelle en betrouwbare levering in heel Europa: Onze ligging vlakbij de grenzen met Duitsland en België maakt HC Group de ideale uitvalsbasis voor snelle levering binnen de grootste afzetmarkten in Europa. Wij rijden dagelijks naar de nationale distributiehubs voor pakketten in de belangrijkste landen in Europa. Met 99,9% is onze orderpick-performance zeer betrouwbaar.
  • Scherpe tarieven: Door onze goede contracten met alle belangrijke vervoerders hanteren we concurrerende tarieven voor transport in Europa. En door de hoge efficiency in ons warehouse kunnen we onze fulfilment services extra aantrekkelijk aanbieden.

 

HC Group – Alles onder één dak

HC Group vervult alle e-commerce activiteiten voor webwinkels en retailers. Van het opslaan van goederen tot en met verzending.

Naast losse logistieke diensten kun je bij ons terecht voor het volledige omni-channel. Ongeacht welk kanaal een klant gebruikt, online via computer of mobiel, een fysieke winkel of een ander verkoopkanaal, HC Group verzorgt het volledige traject van logistiek, orderafwikkeling, customer support en reclame-uitingen.

Uitbesteden biedt veel voordelen! Efficiënter, sneller, accurater en een betere klantbeleving. Met HC Group als partner laat je je bedrijf verder groeien.

Meedenkende klantenservice

Vragen, bijvoorbeeld over het gebruik van E-Warehouse? Stel ze tijdens kantooruren aan onze Customer Service-afdeling. Ons Customer Service-team verzorgt ook trainingen voor het gebruik van onze software, denkt met je mee als het gaat om speciale projecten en houdt een vinger aan de pols als er iets aan de hand is met een zending. Wij bieden ondersteuning bij speciale verzoeken op het gebied van verpakkingen, etikettering of extra services bij verzendingen. Ook voor het regelen van bijvoorbeeld speciale B2B zendingen ben je in goede handen bij ons Customer Service-team. Wij maken e-commerce gemakkelijk!

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...