Volledige controle over je logistieke proces

E-Warehouse geeft je de volledige controle over je totale logistieke proces vanaf het aanleveren van voorraad en het beheren en inzien van orders, tot en met voorraadbeheer en productbeheer. Via onze uitgebreide fulfilmentsoftware krijg je volledig inzicht in alle stappen en beheer en monitor je het gehele proces.

Toegang tot alle benodigde data, op elk moment en in real-time. Onze software developers ontwikkelen de software continu vanuit het perspectief van een online verkoper. Ons E-warehouse doet daarom exact wat je van fulfiment software verwacht: E-Commerce made simple!

E-Warehouse:  voorraadbeheer ✓ realtime inzichten ✓ orderbeheer ✓ productbeheer ✓ retouren management!

 

 

 

 

 

HC Group

Fulfilment software; voortdurend innovatief

Onze IT-afdeling past onze E-Warehouse-software voortdurend aan de nieuwste ontwikkelingen aan, zodat onze klanten over alle mogelijke tools beschikken om hun supply chain te managen:

  • Onze fulfilmentsoftware is compatibel met vrijwel elk webshopplatform of ERP-systeem. E-Warehouse heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en met alle belangrijke vervoerders, waaronder PostNL, DHL en DPD.
  • Artikelbeheer en voorraadmanagement: met E-Warehouse beheer je je artikeldata en krijg je inzicht in je voorraadbeheer, onder andere door ABC-analyses.
  • Ordermanagement; met E-Warehouse volg je je orders op elk moment en bewaakt je klantenservice de leverprestaties.
  • Retouren management; E-Warehouse geeft je inzicht in je retourstromen en helpt je bepalen hoe retouren worden afgehandeld.
  • Inzicht in uw logistieke kosten: E-Warehouse biedt inzicht in de kosten van je logistieke processen. Zo maak je altijd de beste keuzes voor optimale kostenbeheersing.

 

 

Waarom kiezen voor HC Group?
Pérfecte geografische ligging Realtime voorraadbeheer Correcte én efficiente retourverwerking Maatwerkoplossingen

Transparante fulfilment software waardoor je bedrijf groeit!

Met onze fulfilment software boek je enorm veel tijdwinst. Via één systeem beschik je over alle informatie om je logistieke proces overzichtelijk te houden én te managen. 

E-Warehouse is zeer transparant en voor elke gebruiker toegankelijk. Om te waarborgen dat onze klanten onze fulfilment software optimaal benutten, krijgt iedere nieuwe klant een persoonlijke training van onze Customer Support-afdeling. Heb je daarna nog vragen? Geen probleem. Zoek het op in onze gebruikershandleiding! Kom je er dan nog niet uit? Neem contact op met de professionals op onze Customer Support-afdeling. Zij helpen je graag.

Heb je vragen over onze fulfilment software? Neem contact met ons op.

HC Group
Gerelateerde vacatures

Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen van webbestellingen. Voor onze klanten zijn we voortdurend in de weer om onze belofte waar te maken: e-commerce made simple! En dat doen we voor een steeds verder groeiend aantal webshops. Groei jij met ons mee?

Aan het laden...