Wat wij doen als jouw logistieke partner

Als logistieke partner nemen wij het volledige spectrum van logistieke taken op ons, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw organisatie. Met een team van meer dan 140 professionals, bieden wij maatwerkoplossingen aan. Ons state-of-the-art warehouse, strategisch gelegen in de 'blue banana-zone', biedt directe toegang tot belangrijke Europese markten en naadloze integratie met DHL en DPD in Duitsland. Onze in eigen beheer ontwikkelde fulfilment software, genaamd E-Warehouse, stelt ons in staat om jouw orders efficiënt te verzamelen, verpakken en verzenden. Daarnaast zorgen we voor vlekkeloze goederenontvangst, opslag en professionele afhandeling van retouren. Met real-time inzicht in de voorraad en naadloze IT-koppelingen met jouw systemen, garanderen wij transparantie en controle in elke fase van het logistieke proces. Meer weten over HC Group als jouw logistieke partner? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Logistiek partner HC Group

Wil je meer weten?

Met onze kennis en ervaring op het gebied van e-commerce fulfilment bieden wij maatwerkoplossingen voor zowel startups als multinationals. Benieuwd wat HC Group als logistiek partner voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op. 

Wij maken je online bedrijfsvoering gemakkelijk onder het motto: “E-commerce made simple”. Als jouw logistiek partner staan we garant voor een solide inrichting van alle logistieke processen rondom je online orders. Wil je meer informatie? Vragen? Of wil je direct met ons aan de slag? Vul het contactformulier in. 

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...