Beste E-fulfilment partner

Bij HC Group timmeren we al ruim 10 jaar hard aan de weg om de beste E-fulfilment partner voor onze klanten te zijn. En dat gaat niet onopgemerkt: steeds meer klanten vinden de weg naar HC Group en waarderen de manier waarop wij de complete logistieke operatie voor hun E-Commerce business uit handen nemen. Dat doen we met inmiddels met ongeveer 80 collega’s vanuit verschillende disciplines en achtergronden.

En we groeien door! Daarom zijn wij steeds op zoek naar collega’s die ons helpen met het organiseren en uitvoeren van alle logistieke processen in ons nieuwe warehouse, maar ook in de ondersteunende afdelingen zoals Customer Service en IT. Wij houden van een positieve sfeer en van aanpakken, samen iets neerzetten waar we trots op kunnen zijn en wat onze klanten blij maakt!

 

 

 

 

Bekijk vacatures

Onze medewerkers over HC Group

Lees hieronder de ervaringen van enkele medewerkers
werkenbij_medewerker_review_afbeelding_alttag_1
Magdalena Logistiek medewerker

Bij HC Group werk je met leuke collega’s. De werktijden zijn makkelijk te combineren met je dagelijkse leven. Elke dag is een nieuwe uitdaging, het werk is zeer afwisselend en daardoor wordt het nooit saai.

werkenbij_medewerker_review_afbeelding_alttag_2
Kaloyan Software Developer

Bij HC Group kan ik mezelf enorm ontwikkelen als Developer omdat ik vanaf dag één taken met een grote verantwoordelijkheid kreeg toevertrouwd. Het is superleuk om te werken in een internationaal team van young professionals.

werkenbij_medewerker_review_afbeelding_alttag_3
Amber Customer Service Medewerker

Bij HC Group wordt je niet als een nummer behandeld en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Er hangt een goede vibe doordat we werken in een hecht team en het beste in elkaar naar boven halen.

HC Group

Een baan bij HC Group

Een baan in een nette werkomgeving bij een betrouwbare werkgever. Met veel aandacht voor arbo en veiligheid. Daarom krijg je van ons passende bedrijfskleding. Als erkend leerbedrijf is HC Group ook voor stagiairs zeer interessant!

Tijdens je inwerktraject leggen we duidelijk uit hoe wij werken en welke hulpmiddelen tot je beschikking staan. Wij zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld een heftruck-certificaat kunt halen als dat nodig is voor je werk. Ook kun je rekenen op:

  • Een prima salaris en toeslagen voor werken in het weekend of in de avond die kan oplopen van 20 % tot 100%
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding.
  • Een uitgebreid inwerktraject en mogelijkheden om binnen HC Group door te groeien.
  • Een gezellige werksfeer.

Open sollicitatie sturen? Geen vacature gevonden die bij je past, maar wel geïnteresseerd in een baan bij HC Group? Stuur ons je motivatie en CV door en we zoeken samen naar een oplossing. Mail ons
HC Group
HC Group
Aan het laden...