Wat doet een heftruckchauffeur?

Als heftruckchauffeur werk je veilig en nauwkeurig met de goederen in ons e-fulfilment warehouse. Jij verzorgt de inlading en uitlading van goederen, waarbij je zelf inschat hoe je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Jij bestuurt een heftruck of reachtruck om goederen te tillen en te verplaatsen die met de hand niet verplaatst kunnen worden. Daarnaast werk je met deze handige machine om je collega's te helpen met het ophalen van goederen waar zij zonder jouw hulp niet bij kunnen. Bovendien heb jij als heftruckchauffeur essentiële verantwoordelijkheden. Jij beheert bijvoorbeeld de voorraad in het warehouse, verwerkt veranderingen in de voorraad in het systeem en zorgt ervoor dat de goederen ontvangen en afgeboekt worden op de juiste locatie. Kortom, zonder jou loopt het warehouse niet. 

heftruckchauffeur vacatures

Ben jij bang dat de hele dag op een heftruck zitten saai wordt? Heftruckchauffeur zijn is alles behalve saai. Jouw werk is continu afwisselend en actief. Door de dag heen krijg jij orders voor de bestellingen van webwinkels. Daarnaast voer jij voorraadcontroles uit, help je je collega's en werk je met ons Warehouse Management Systeem. Met deze afwisselende taken vliegt jouw dag zo voorbij. 

Heftruckchauffeur worden?

Heb jij het in je om heftruckchauffeur te worden? Om dit spannende beroep te kunnen beoefenen, is het natuurlijk van belang dat je secuur en veilig kunt werken. Daarnaast komt dit werk met belangrijke verantwoordelijkheden, zoald het bijhouden van de voorraad en het juist bijwerken van het systeem. In ruil hiervoor geniet jij van de vrijheid en gezelligheid die bij het beroep van heftruckchauffeur horen. Jij werkt bij HC Group in een gezellige bedrijfscultuur aan afwisselende taken. Jouw dag is nooit hetzelfde. Deze afwisseling zorgt ervoor dat jouw werk altijd opwindend blijft. 

heftruckchauffeur vacatures Weert

Heftruckchauffeur Vacatures bij HC Group

Ben jij enthousiast geworden over heftruckchauffeur vacatures en woon jij in de omgeving van Weert? Dan is een baan als heftruckchauffeur bij HC Group iets voor jou! HC Group is een innovatieve logistieke dienstverlener. Wij verzorgen het gehele logistieke proces voor webshop eigenaren. Zo slaan wij bijvoorbeeld de goederen van deze webshops op, verwerken wij de binnenkomende bestellingen en handelen we retouren af. Wij zorgen ervoor dat bestellingen snel en correct verzonden worden. Als heftruckchauffeur speel jij hierin een essentiële en onmisbare rol. Jij werkt in twee ploegen, namelijk een ochtenddienst en een middagdienst. Gedurende jouw werkdag zorg jij ervoor dat de binnenkomende orders correct verzameld worden, werk je het systeem correct bij en verzorg jij de binnenkomst en uitgave van goederen. Bij HC Group bieden wij jou flexibiliteit en de mogelijkheid om parttime te werken. 

Solliciteer direct!

Wil jij ons gezellige team komen versterken? Solliciteer dan nu voor de heftruckchauffeur vacature. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Heb jij nog vragen of opmerkingen over de heftruckchauffeur vacature? Schroom je dan niet om contact met ons op te nemen. 

Contact opnemen
Contact opnemen
Bel nu +31 495 788 118 Contact info@hcgroup.eu Contact opnemen
Aan het laden...